דף הבית » מוצרים » כפפות וציוד מגן אישי » מיגון עיניים ומשקפיים » עדשה כהה » משקפי מגן ושמש עדשות מראה מוזהבות ELVEX SG-350M
₪ 37.76 כולל מע״מ
משקפי מגן ושמש ELVEX SG-350M בעדשות מראה מוזהבות: משמשים גם כמשקפי שמש בעבודה בחוץ.
קיים במלאי
קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה
זוכרים שפעם חיכיתם הרבה? לא איתנו, אנחנו זריזים!
הרכישה באתר מבוצעת תחת הצפנת SSL.
משקפי מגן ושמש ELVEX SG-350M עם עדשות מראה מוזהבות מיועדים להגנה על העיניים מפני פגיעות מכניות ומפני מסנוור. הדגם כולל עדשות מגן בעלות ציפוי מראה מוזהב המסייע בהפחתת בוהק, ומתאים לשימוש בסביבה מוארת כגון עבודה בשטח פתוח או בשמש. המשקפיים מיועדים לשילוב של הגנת עיניים ותפקוד כמשקפי שמש, בהתאם למפרט היצרן ולתקני הבטיחות הרלוונטיים של ELVEX לדגמי SG-350 בסדרת משקפי המגן שלהם.
2.1 האתר משמש כחנות מקוונת לרכישת ציוד רפואי, ציוד בטיחות ובדיקות רפואיות.
2.2 המוצרים המוצעים למכירה באתר כוללים הן מוצרים פיזיים והן שירותי בדיקות רפואיות.
2.3 לקוח אשר מעוניין לרכוש בחנות יעשה זאת על-ידי מילוי כל הפרטים המתבקשים בדף המכירה וזאת בצורה מלאה, נכונה, מדויקת ובתום לב. רק מילוי כל הפרטים הללו ושליחתם אל החנות באמצעות ממשק האינטרנט וקבלת משוב מידי לביצוע השליחה יחשב מעתה ולהלן כ-“בקשה להזמנה“.
2.4 "הזמנה" לא נחשבת ל"רכישה" ואישור הזמנה ישלח רק לאחר קליטת הבקשה במשרדי דקר ויצירת קשר עם הלקוח לצורך אישור הזמנה ותשלום.
2.5 החברה רשאית על פי שיקול דעתה הבלעדי שלא לקבל כל הזמנה שהיא מכל לקוח כלשהו. החברה תודיע על כך בהודעת דוא”ל חוזר לכתובת שסיפק הלקוח בהזמנתו אך אינה מחויבת לפרט את הסיבה בגינה לא המשיך הטיפול בהזמנה.
2.6 רכישת מוצרים ושירותים דרך האתר כפופה להשלמת תהליך ההזמנה ואישור החברה.
2.7 החברה תפרסם באתר את אמצעי התשלום הנתמכים עם עדכון המדיניות.
4.1 הנך רשאי לבטל כל עסקה שבוצעה באמצעות האתר בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן, תשמ”א – 1981 (“החוק”). ביטול הזמנה ייעשה בכתב באמצעות דואר אלקטרוני או דואר רשום וישלח לחברה.
4.2 הודעה על ביטול העסקה היא באחריות הלקוח ותימסר באחד מהאמצעים הבאים:
4.2.1 באמצעות דוא”ל לכתובת sales@dakar.co.il.
4.2.2 באמצעות מענה אנושי בטלפון לנציג החנות במספר 03-975888 אשר זמין בימי העבודה א’-ה’ בשעות 09:00-16:00.
4.3 במקרה שהתגלה פגם במוצר, יודיע הלקוח לחברה על הפגם שהתגלה. תבוצע הערכה טכנית ובמידת הצורך יתואם מועד לתיקון, איסוף או החלפה של המוצר הפגום, וזאת לפי שיקול דעתה של החברה ולפי הוראות החוק ו/או כל דין חל.
4.4 הזכות לביטול רכישה לא תחול על:
4.4.1 מוצרים טובין פסידין * או מוצרים שאחרי שימוש ראשון ויחידי או פתיחת האריזה שלהם לא ניתנים להעברה לאדם אחר, בדגש על מוצרים סטריליים כמו מסכות ומסננים להגנת נשימה (נשמיות, מסכות חצי פנים, מסכות גז, פילטרים וכו’), מוצרי הגנת שמיעה אישיים, לבוש חד-פעמי ועוד.
4.4.2 מוצרים שיש להם פגות תוקף, אשר ערכם יאבד בפרק הזמן עד החזרת המוצר לעוסק.
4.5 ביטול עסקה לרכישת מוצרים פיזיים יתאפשר בתוך 14 יום ממועד קבלת המוצר, בתנאי שהמוצר מוחזר חדש, באריזתו המקורית וללא שימוש.
4.6 לא ניתן להחזיר מוצרים רפואיים שהאריזה שלהם נפתחה, בהתאם להוראות משרד הבריאות.
4.7 ביטול עסקה עבור שירותי בדיקות רפואיות יתאפשר עד 48 שעות לפני מועד הבדיקה שנקבע.
4.8 החזרים יבוצעו תוך 7 ימי עסקים ממועד קבלת המוצר המוחזר או ביטול השירות, בהתאם לתנאי החברה.
4.9 דמי ביטול עשויים לחול בהתאם להוראות הדין.
קבצים להורדה